Het terrasseizoen is begonnen! Er is geen betere manier om het zomerseizoen te beginnen dan tijd door te brengen op een zonnig terras met eten, drinken en in goed gezelschap.
Het terras is het visitekaartje van elke horecazaak en bepaalt voor een groot deel het succes van het bedrijf. Een succesvol terras vereist een professionele aanpak en een uitnodigende uitstraling.
– De aankleding van terrassen is gericht op luxe, warmte en comfort. Verleng het terrasseizoen door gebruik te maken van heaters en verlichting.
– De indeling van het terras wordt afgestemd op haar gasten. Terraseigenaren kunnen een breed publiek bereiken door te spelen met modellen en zithoogtes op het terras. Voorbeelden hiervan zijn hoge tafels voor de borrelaars of tweepersoons tafels voor een intiem diner.
– De aankleding van buiten en binnen wordt op elkaar afgestemd. Een mooi terras dat dezelfde kwaliteit en klasse uitstraalt als het interieur van de onderneming, zal zich door haar aantrekkingskracht snel terugverdienen.
– Veel horecaondernemingen kiezen voor duurzame en recyclebare materialen die bestand zijn tegen alle weerstypes. Door te kiezen voor recyclebare materialen die los van elkaar vervangen kunnen worden, verlengt men de levensduur van het meubilair.
– Natuurlijke tinten voeren de boventoon op de terrassen.