Dé specialist voor parasols in de horeca

Parasols en terrasmeubilair zijn voor horecaondernemingen belangrijke troeven als het gaat om branding en gastervaring. De uitstraling en eerste indruk van een terras valt of staat met de keuze voor meubilair:

Hoewel het terras van grote invloed is op het succes van een onderneming, wordt er vaak pas tijdens de pre-opening fase over nagedacht. Ondernemers beslissen op het laatste moment zonder gedegen onderzoek te doen. Dit leidt geregeld tot de keuze voor meubilair dat onvoldoende inzetbaar is. Wanneer er bij de inrichting van het terras puur naar de prijs gekeken wordt, is er de kans dat het meubilair en de parasols niet bestand zijn tegen hevig dagelijks gebruik en de wisselende weersinvloeden van ons Nederlandse klimaat.

Er zijn een aantal onderdelen waar de horeca onderneming op moet letten bij het aankopen van nieuw terrasmeubilair. Zo is het belangrijk te kijken naar:

– De duurzaamheid van de producten. Investeren in een hoogwaardig product dat een aantal jaren bestand is tegen ‘heavy use’ en onderhevig is aan zon/regen/vlekken e.d. en zelfs ter plekke gerepareerd kan worden, resulteert in lage onderhoudskosten.

– Daarnaast is het ook van belang dat terrasmeubilair niet te veel weegt en makkelijk in gebruik is. Zo beschermt de ondernemer zijn personeel en kost het weinig tijd het terras op te bouwen. Parasols met motorbediening vergemakkelijken bijvoorbeeld het gebruik.

– De garantietermijn is een ander onderdeel waar een onderneming op moet letten bij hun keuze voor terrasmeubilair. Terrasmeubilair met een lange garantie biedt de horeca ondernemer de zekerheid dat gebrekkig meubilair op korte termijn wordt hersteld. Dit verlengt de levensduur van het product en verbetert het rendement op de investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.